Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csőrike Családi Napközi Velencén

2008.07.21
CSALÁDI NAPKÖZI VELENCÉN!
Hova tegyem gyermekem, ha minden ovi tele van?
Valószínűleg ezzel a kérdéssel sok környékbeli szülő szembesült már. Az óvodák zsúfoltak, hiszen az utóbbi években többen döntenek a gyermekvállalás mellett, mint eddig. Nem könnyíti meg a dolgunkat az sem, ha naponta órákat utazunk oda-vissza az óvodáig. Nagyon nehéz találni egy megfelelő helyet, ahol szívesen otthagyjuk szemünk fényét.
Manapság nem minden szülő teheti meg, vagy akarja megtenni, hogy évekre kiessen a munkából. Ilyenkor szeretnénk egy „második otthonban” tudni a porontyot.
Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ugyan otthon neveljünk gyermekünket, de egy-egy napra rengeteg elintézni valónk van, és a rokonok sem érnek rá, hová forduljak?
 
2008. szeptember 1-én megnyitotta kapuit a Csőrike Családi Napközi Velencén, melynek nem titkolt célja a fent említett problémák megoldása.
 
A napközi, kis állandó létszámmal (max.7 fő) könnyebben tud besegíteni a gyermek nevelésébe, megőrzésben, hiszen így több figyelem jut egy-egy gyermekre.
Egy diplomás szakember, és egy elhivatott édesanya, várja a csemetéket, akik rengeteg dolgot megtanulhatnak játszva és könnyedén. A körülöttük lévő világot, idegen nyelvet, énekeket, mondókákat. A saját családi házukban erre a célra kialakított szintet, illetve a kertet birtokba vehetik a gyerekek, ahol az egészséges táplálkozás és a mindennapi testmozgás fontos szerepet játszik majd a gyerekek életében. A kis létszám lehetővé teszi továbbá, hogy egyéni igényeknek is megfeleljen a napirend (étkezés, foglalkozások, nyelvtanulás, mozgás, stb.).
Mit gondol, Önöknek is tudna segíteni a napközi?
 
Érdeklődni: Varjas Dittánál:Tel.: 06-70/9473-463
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.